Досије издања Фројдов кувар Џејмс Хилман и Чарлс Бур (прир.).. Product #: 86-7738-027-2 based on 0 reviews Regular price: 550 RSD 550 RSD

Фројдов кувар

Џејмс Хилман и Чарлс Бур (прир.)

550 RSD 
Цена: 360 RSD

- +

Додај у листу жеља

На први поглед, ова књига представља само још једну од безброј варијанти кувара...
На други поглед, схватићете да су рецепти, без обзира на то колико су занимљиви и инспиративни, само „украс“ у обиљу како познатих, тако и потпуно непознатих анегдота из живота познатог психоаналитичара Сигмунда Фројда.
За особе које се хедонистички предају храни, често оригинални начини припремања неких од најчувенијих средњоевропских јела представљаће значајну колекцију укусних и необичних рецепата. За оне који понешто знају о историји психоанализе, ова књига ће представљати извор уживања и рудник занимљивих података, зачињених понекад и пакосним Фројдовим опаскама на рачун својих колега.
„И, на крају“, како каже Фројд, у интерпретацији приређивача, „ова књига је прилог принципу задовољства свакодневног живота. Изгледа као да је прошло већ читаво столеће од када је истражена и анализирана психопатологија свакодневног живота. Доста о томе. Ко жели да слуша о проблемима у мојим годинама? Проблема је било довољно.
Али, добро јело – сутрашњи јеловник – могућност још једне испуњене жеље – то је исходиште и задовољство лепо проживљеног, дугог живота.“

спецификација
Број страна 213
Суиздавач
Формат 13x20
Нема коментара за овај производ.
Напиши коментар
ЛошеОдлично